top of page
Manon
it's me

Eigenlijk is het fotograferen er met de paplepel ingegoten door mijn vader & opa, ik ben altijd bezig geweest met foto's maken. In 2019 heb ik dan eindelijk een camera gekocht waar ik eerst vooral mijn kids en familie op de foto zetten & sinds maart 2021 dan toch eindelijk mijn passie durven delen met anderen.  
 

Mijn fotografiebedrijf is ontstaan omdat ik verliefd ben op het vastleggen van de mooie dingen in het leven, of ze nu groot & opvallend zijn of juist die kleine, magische details. Het draait allemaal om het vasthouden van die kostbare momenten, want voor je het weet zijn ze voorbij!

 

Ik wil zorgen dat jij je op je gemak voelt, voor, voor tijdens & na een shoot. Ik wil dat mijn klanten zich ontspannen voelen & geïnspireerd worden om liefde te tonen. Dat is mijn doel. In mijn bedrijf zijn de waarden puurheid, karakter, passie en liefde de drijvende kracht.

 

Wat mij speciaal maakt? Nou, ik ben iemand die altijd rustig blijft, altijd enthousiast is en zich gemakkelijk kan inleven in jouw wensen.

Mijn ideale klanten zijn koppels die hun liefde en speciale momenten willen vastleggen & jij als powervrouw, die de liefde voor jezelf wil bevestigen. Ik ben er om die bijzondere momenten om te toveren tot blijvende herinneringen, want fotografie is voor mij de kunst om het leven op zijn mooist vast te leggen, en dat is wat mijn bedrijf te bieden heeft!

Liefs,   Manon

Get to know me!


Ik woon samen met Dennis onze 3 kids, Beau, Nox & Lois in het kleine dorpje Tuil, midden in de Betuwe.
Op verschillende plekjes gewoond, maar hier voel ik mij thuis

Ik heb een opleiding als verpleegkundige gedaan, maar miste toch dat stukje creativiteit.


Kleine dingen waar ik gelukkig van word zijn k
aarslicht, lente, een glas wijn met een leuke film, dansje maken. 
Mij favoriete muziek absoluut de 80s, maar een Guilty pleasure is toch ook wel de 00s

Mijn favoriete shootplekken zijn toch wel karakteristiek stadjes, de heide of bij iemand thuis

bottom of page