top of page
wedding cuddle

Gefeliciteerd!

jullie gaan trouwen

Een prachtige dag in het vooruitzicht, vol liefde, geluk & al jullie dierbare om jullie heen! Jullie die centraal staan omdat jullie de liefde vast gaan leggen. Een rollercoaster vol emoties.

Van grote details, als de firstlook, het ja woord & de kus, tot de kleine details, als de ringen, decoratie, emoties, ik leg het allemaal voor jullie vast.

Op  een warme en liefdevolle manier leg ik de dag vast.

Ik ga de tijd nemen om jullie beter leren kennen, zodat jullie je op je gemak voelen bij mij. Ik ga mijn gezelligheid mee nemen in de momenten dat ik jullie zie.

onder de bomen
relax before wedding
onderonsje voor bruiloft
weddingcouple

Tiny lovestory

€ 1260

Wat zit er allemaal in het tiny lovestory pakket?

We plannen een kennismakingsgesprek paar maanden voor de bruiloft spreken we online af om de laatste details door te nemen. Op de BIG day zal ik 8 uur aanwezig zijn!

Ik bewerk jullie foto's tot in de puntjes. Na ongeveer 6 weken kunnen jullie de foto's bekijken & downloaden in een online gallery. 

Two hearts in love need no words, pictures are enough

sfeer door rook

The lovestory

€ 1750

Wat zit er allemaal in dit pakket?

We plannen een kennismakingsgesprek & een paar maanden voor de BIG day gaan we gezellig borrelen.

12 uur fotografie op de bruiloft. Ik bewerk jullie foto's tot in de puntjes. Na ongeveer 6 weken kunnen jullie de foto's bekijken & downloaden in een online gallery.

Een album van 20 x 20 met 15 spreads zit in het pakket.

The greatest lovestory

€ 2150

Wat zit er allemaal in dit pakket?

We plannen een kennismakingsgesprek, tussendoor houd ik natuurlijk contact met jullie & een paar maanden voor de BIG day gaan we gezellig borrelen.

We plannen een save the date fotoshoot, zodat jullie de mooiste foto's kunnen gebruiken om jullie dierbare uit te nodigen

15 uur fotografie op de bruiloft.

Ik bewerk jullie foto's tot in de puntjes. Na ongeveer 6 weken kunnen jullie de foto's bekijken & downloaden in een online gallery.

Een album van 25 x 25 met 15 spreads zit in het pakket.

bruid sieraden
getting ready bruidegom
getting ready bruid
getting ready bruidegom
getting ready bruid

Ben je nieuwsgierig naar mijn brochure?​

bottom of page